KRACHTIG
AANBOD

Riolerings
Technieken

De cijfers

De cijfers leveren het onweerlegbare bewijs van onze groeikracht. De omzet van 31 miljoen combineerde de mogelijkheden van Kampen én Zoetermeer. Goed dat ook het resultaat meegroeide: doordat grote projecten vlot verliepen, maakten we een ongekende sprong.

Insituform ® in GMB-kleuren

In Zoetermeer draaide het voormalige Insituform ® Nederland voluit mee als GMB Rioleringstechnieken. Onze organisaties werden gestroomlijnd, de werkmethodes afgestemd en onze huisstijl integraal doorgevoerd. Beheersing van zowel de glasvezel- als naaldvilttechniek biedt onze opdrachtgevers opties op maat: de meerwaarde hiervan konden we al dit jaar inboeken. We hebben ook flink geïnvesteerd in het juiste materieel, vooral voor de nieuwe medewerkers in Zoetermeer. Investeringen in reiniging, inspectie én renovatie. Precies de kwaliteit en het samenspel wat onze opdrachtgevers waarderen.

Focus op de bezetting

Synchroon aan de explosieve groei was 2020 het jaar van de personeelswerving. Het is een pittige uitdaging om het aantal medewerkers in de pas te laten lopen met onze uitdijende orderstroom. Daar komt bij dat we opnieuw werden geconfronteerd met ongevallen en langdurige zieken. De werving, introductie en opleiding van nieuwe en bestaande medewerkers had en heeft veel aandacht.

Slim digitaal werken

Naast de doorgaande uitbreiding en vernieuwing van ons materieelpark zijn we ook scherp op de ontwikkeling van onze digitalisering. We werken aan de invoering van een softwareprogramma dat alle projectdata realtime inzichtelijk maakt via de cloud. Informatisering, planning en andere processen verlopen zonder hiaten of doublures; opdrachtgevers kunnen via de cloud zien welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

31

Miljoen euro omzet

2020

  • Klinkende cijfers
  • Glasvezel en naaldvilt
  • Mankracht: uitdaging

Veiligheidsjaar met Zorg Voor Elkaar

2021 is gelabeld als veiligheidsjaar. Onder de titel Zorg Voor Elkaar introduceren we een herzien introductie-, opleidings- en veiligheidsprogramma voor onze medewerkers. De focus: zorgen dat we op volle sterkte, met de juiste gemotiveerde mensen, klaarstaan voor ons werk in de komende jaren.